Maak je herinneringen tastbaar op een T-shirt

Een T-shirt met een herinnering als lijntekening! Een persoonlijke en origineel manier om een herinnering tastbaar te maken. Een uniek cadeau die je kunt geven aan je dierbaren of gewoon leuk voor jezelf.

Hoe werkt het?

Je voegt jouw favoriete foto toe tijdens je bestelling en rondt de bestelling af met een betaling. Zodra we de bestelling hebben ontvangen maken wij van jouw foto een lijntekening. Dit ontwerp sturen we je binnen 3 werkdagen per e-mail toe ter according. Indien je het eens bent met het ontwerp starten we het bedrukproces.Verzending binnen 3 tot 5  werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Aandachtspunten

  • Zorg voor een duidelijk foto in goede kwaliteit. Goede verlichting, niet te donker en niet overbelicht. 
  • Als je na het insturen van een foto toch een andere foto wilt kiezen, rekenen wij extra kosten van 5,50 voor een extra tekenwerk. Dit geldt echter niet wanneer de kwaliteit van de ingediende foto slecht is, in dat geval is het wel mogelijk om een andere foto te kiezen zonder extra kosten.
  • Bij de lijntekening nemen we de algemene lijnen over, is er een specifiek detail die je liever wel of niet of de tekening wilt? Vermeld dit dan duidelijk. 
  • Niet mogelijk om te retourneren. Eventueel wel de keuze voor een tegoedbon

Bekijk ons TikTok account voor meer voorbeelden

Liever op een tas? Dat kan ook!

Reacties

Kirsten Loo
een jaar geleden

Een T-shirt met lijntekening besteld voor mijn vriend, zo ontzettend blij mee! Vriendelijke service. Thanks

Reactie plaatsen

Populaire producten