Verzend- en leveringsbeleid

Wij maken gebruik van 2 betaalproviders: MOLLIE & KLARNA AFTERPAY

Mollie

Via Molly kun je direct betalen en maken wij zo snel mogelijk jouw pakketje in orde. Met Molly is het mogelijk om te betalen via iDeal, Bunq, ING, ABN Amro, Maestro en Knab.

Klarna AfterPay 

Klarna AfterPay voert voor www.printsbymarjaim het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.printsbymarjaim betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via Klarna AfterPay. Bent u al bekend bij Klarna AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna AfterPay een gegevenscontrole uit. Klarna AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Door te betalen met Klarna AfterPay gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna AfterPay.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna AfterPay website.